Kelajuan menaip dalam psm

2019-11-19 15:52

Mempunyai kebolehan untuk menaip dengan pantas lagi cepat bukanlah mudah diperolehi dengan masa yang singkat kerana kebolehan ini tidaklah seperti kebolehan semulajadi yang kebiasaannya lahirlahir sudah pandai menaip, melainkan diperolehi dengan latihan dan kekerapan penggunakan jari anda untuk menaip dalam masa yang sama dengan menggunakan kaedah yang betul.Kemahiran Trengkas Kemahiran menulis atau menaip dengan menggunakan singkatan atau simbol tertentu. Ianya merupakan tulisan shortform tetapi bukan singkatan yang selalu digunakan dalam whatsapp seperti ASAP (as soon as possible), FYI (for your information), ETA (estimate time arrival), DM (direct message) dan sebagainya. kelajuan menaip dalam psm

Jun 16, 2017 cara nak mengukur kelajuan menaip kita: klik sini. . so dalam seminit berapa words yang kite boleh taip isi borang yang bertanyakan kelajuan menaip anda boleh la pergi ke: link ni Caracaranya korang terus menaip masa tu akan begerak dengan sendirinya. kalau Pro mesti dapat menaip dalam 70 perkataan kalau yang biase biase je mungkin dalam 30

Sebenarnya, ada banyak cara untuk kita belajar menaip. Tapi dalam entri ni, aku share cara aku sendiri untuk belajar menaip. Ada 2 cara je yang aku guna dan aku rasa ianya mungkin satu kombinasi yang mantap hingga aku mampu menaip dengan pantas macam sekarang ni. MENAIP (BM& BI) Kelajuan 25psm 50 psm (SIJIL DISEDIAKAN) Assallamualaikum WBT. Menaip menggunakan 10 jari. Jarijari hendaklah diletakan di rumah huruf yang betul 5 jari kiri dan 5 jari kanan. Kelajuan dalam taipan boleh dicapai dalam tempoh 1 minggu. Tetapi ingat jari, mata adalah ditempat yang ditetapkan dan ianya di taip secarakelajuan menaip dalam psm Permainan Menaip. Bahagian Permainan. Permainan Menaip

Kelajuan menaip dalam psm free

Typing Test 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers. com and figure it out! kelajuan menaip dalam psm

Rating: 4.85 / Views: 439