Ulat hidup dalam karipap secret recipe

2019-11-17 12:58

Apr 08, 2012  Sebelum ni, kecoh kes seorang pelanggan menjumpai ulat hidup di dalam karipap di sebuah restoran terkenal. Hari ni, satu lagi ke ulat percuma disiarkan dalam akhbar Sinar Harian. Hmmmharapharap pihak pengusahapengelaur produk lebih teliti dalam memeriksa setiap produk yang mereka keluarkan.Home Isu Semasa Super Geli: Ulat hidup dalam Karipap Secret Recipe. Super Geli: Ulat hidup dalam Karipap Secret Recipe. 5 March 2012 Isu Semasa 15 Comments 383 Views. Ewww! Kami juge mengalami nasib yang sama ketika makan Chicken Cordon Bleu apabila ayam tersebut telah busuk dan keras. Share. Facebook; Twitter; Google ulat hidup dalam karipap secret recipe

Apr 17, 2009 Karipap dia besar, pastu dalam dia ada telur dan inti ubi kentang dan ayam. Kalau sapasapa yang selalu dok pergi Imbi Plaza beli barangan komputer pulak akan selalu terserempak dengan karipap giant. Karipap dia harga RM1. 50 seketul dan sedap sekali. Tapi tidak segiant karipap di Secret Recipe. Korang pernah tengok karipap kat secret resipi tu?

Mar 22, 2012  Sebenaqnya ada byk resepi n cara nak buat karipap pusin nipetua mak aku kalu nak karipap rapuh, gunakan air ais n campuran tepung jagung. Kalu sapa2 yg tak besa memusing karipap Secret Recipe promises a value lifestyle proposition of great variety and quality food at affordable prices. The uncompromising quality of food and desserts using quality ingredients, coupled with moderate pricing, has created a new lifestyle cult,ulat hidup dalam karipap secret recipe Aug 12, 2017 Heat about an inch of vegetable oil in a saucepan. Deep fry karipap over medium heat for 3 to 4 minutes or until golden brown, turning once. Remove and allow karipap to drain in a metal strainer. Note: To make ahead, shape karipap and store in the refrigerator the day before. Deep fry the next day when ready to eat.

Ulat hidup dalam karipap secret recipe free

[VIDEO Ulat dalam karipap Secret Recipe Ahad, Mac 04, 2012 Author: Tuk Kiyai Secret recipe menghidangkan ulat2 dlm curry puff nya. tuan puan boleh mendapatkannya di cawangan putrajaya p15. . setelah dirujuk ke kedai ulat terbabit, PIC Hasanah ckp xleh wat ape sbb manager die xde, kene rujuk HQ, hanya boleh minta maaf. mmg hampas gas. ulat hidup dalam karipap secret recipe Feb 23, 2012 Curry Puff Secret Recipe berinti ulat @ Presint 15, Putrajaya, 23 Februari 2012. Ptg tu otw blk keje aku singgah SR beli currypuff ni untuk aku dan bini aku mkn ptg. Lps tu, bini aku trus panaskan Set aside for 10 minutes and take a small portion and roll out with a rolling pin and place it on the karipap mould. Take about 2 tsp of the filling and close the mould. Take out the shaped karipap and deep fry in oil. Serve warm with a cup of tea. Note: If you do not have the mould, you can shape it with your hands. Jun 30, 2013  Spiral Curry Puffs (Karipap Pusing) Recipe A Flaky& Crispy Treat. by Ms IHua Jun 30, 2013 Simple yet complex Ive been researching and looking at different karipap recipes to test out and this looks pretty good. Ill most likely give this a try! Reply. Submit a Comment Cancel reply. Your email address will not be published. VIDEO Ulat sememangnya satu yang mengelikan apatah lagi jika ianya berada dalam makanan, kali ini giliran secret recipe di percint 15 Putrajaya. Menurut sumber banyak ekor ulat terdapat dalam karipap yang dibeli oleh seorang pelanggan di secret recipe tersebut.

Rating: 4.77 / Views: 505